محل تبلیغات شما

همانگونه که انتظار می رفت سران چند کشوراروپائی در دیدار با رئیس جمهور کشورمان در حاشیه هفتاد و چهارمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، نشان دادند که هدف اصلی آنها نوعی واسطه گری برای متقاعد کردن ایران برای مذاکره با آمریکاست.

 رئیس جمهور فرانسه در این زمینه گفت:  " اگر ایشان () این کشور را بدون دیدار با رئیس جمهور ترامپ ترک کند به منزله فرصتی از دست رفته خواهد بود، چون او به زودی و در چند ماه آینده به اینجا برنخواهد گشت و رئیس جمهور ترامپ هم که به تهراننخواهد رفت. بنابراین، آنها باید همین حالا دیدار کنند."
 جانسون نخست وزیر انگلیس نیز با تکرار همین مطالب گفت من با امانوئل(مکرون) موافقم.
آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان نیز بعد از دیدار با روسای جمهور ایران و آمریکا ضمن استقبال از پیشنهاد مذاکره ایران و آمریکا گفت: ولی فکر می کنم اینکه همه تحریم‌ها ابتدا رفع شوند و بعد گفت‌وگو انجام شود واقع‌بینانه نیست.»
بنظر می رسد این سه رهبر میانجی اروپائی دچار نقص حافظه شده و مواردی را فراموش کرده اند که مجددا به آنها یادآوری می گردد.
1- دولت آمریکا سال گذشته از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و تحریم‌ها علیه ایران را احیا کرد. جمهوری اسلامی ایران دو سال با آمریکا در چارچوب مذاکرات هسته ای گفتگو کرد و در یک نوبت وزیران امور خارجه ایران و آمریکا ۱۷ روز برای ادامه مذاکره در اروپا ماندند .نتیجه این مذاکرات توافقی بود که بسیار سخت به دست آمد و مورد تائید شورای امنیت سازمان ملل هم قرار گرفت. اما دولت ترامپ از این توافق، بدون هیچ دلیل موجهی خارج شد.
2- کشورهای اروپایی بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای وعده داده‌اند با تضمین منافع اقتصادی ایران، این توافق را حفظ کنند.اما این کشورها، علی‌رغم  لفاظی و ژست های ی، هیچ اقدام عملی برای عمل به وعده‌های خود انجام ندادند.اروپا در عمل نشان داد که سران اصلی این قاره، مرعوب هیاهوهای ترامپ هستند و هنوز از استقلال ی فاصله زیادی دارند.
3- ایران هر گونه مذاکره با آمریکا را مگر در صورت بازگشت واشنگتن به برجام رد کرده است. در این رابطه قبل از سفر رئیس جمهور به نیویورک، حضرت آیت‌الله ‌ای در ابتدای جلسه درس خارج فقه ،با تاکید بر اینکه راه ما روشن است و می‌دانیم چه می‌کنیم، به عنوان فصل الخطاب فرمودند:  "با آمریکا مذاکره نخواهیم نکرد؛ نه دوجانبه، نه چند جانبه، نه در نیوریوک و نه غیر آن". ایشان همچنین افزودند: برای همین است که مسئولان کشور از رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه و دیگران، یک‌صدا اعلام کردند که با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد نه مذاکره دوجانبه نه چند جانبه.

میانجی های کم حافظه اروپا باید بدانند که ایران به هیچ وجه به دولت متخاصم آمریکا امتیاز نخواهد داد و با شخصی که در مقابل موازین بین المللی قرار گرفته است، پای میز مذاکره نخواهد نشست. اروپایی ها بدانند که رئیس جمهوری آمریکا در رفتار و کردار خود نسبت به مردم بزرگ ایران از همه خطوط قرمز عبور کرده و منفور ملت ایران است. سران کشورهای آلمان،فرانسه و انگلیس باید تکلیف خود را با ایران و آمریکا روشن نمایند و بدانند در صورت پیروی از آمریکا، منافع دراز مدت خود در ایران و منطقه را در معرض خطر قرار داده اند.
امروز ایران یک کشور قدرتمند و تاثیرگذار در منطقه است و با همپیمانان خود می تواند توطئه های بیگانگان را در همه محورها شکست دهد. امروز ایران از محدوده جغرافیایی خود بسیار بزرگتر شده و با اتکال به خدا و پیروی از رهنمودهای رهبری شجاع و مدبر و با دارا بودن مردمی مقاوم و روشن ضمیر، در مسیر تعالی و پیشرفت حرکت می کند.اروپا باید در این شرایط، درست تصمیم بگیرد تا دچار خسران مضاعف نگردد.

گام چهارم و تداوم تعلل اروپا

ضرورت شناخت و مقابله با آپارتاید علمی

نقش موثر جنبش غیر متعهدها در استقرار صلح و تضعیف هژمونی آمریکا

آمریکا ,مذاکره ,جمهور ,رئیس ,های ,ترامپ ,ایران و ,رئیس جمهور ,با آمریکا ,و با ,دیدار با ,آمریکا مذاکره نخواهیم ,رئیس جمهور ترامپ

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها